Kortreist, friskt og egenprodusert

Hos oss er maten en av de viktigste ingrediensene for et fullverdig opphold. Vi legger stor glede i at den er både kortreise og avlet opp av naturen rundt oss. Vi tror det gir den en rikere smak, og det forsterke oppholdet ditt.

Manshausen-Ousland-Ondrej Taldik-kokk-32.jpg

Ondrej er vår superkokk

Vi var uendelig stolte da vi sikret oss Ondrej Taldik som sjefskokk og hotel-sjef på Manhausen. Hans ambisjoner, erfaringer og CV var som hånd i hanske for vårt skyhøye ønske om at maten skal matche den fantastiske naturen og opplevelsen her oppe.

Restauranten

Alle måltider – frokost, lunsj og middag – serveres i restauranten i hovedhuset vårt. Du er velkommen hit når som helst, det være seg for kaffe og en prat, eller kanskje en drink i loungen før eller etter. Spør gjerne kokkene om våre fermenteringer hvor vi viser frem alle slags gjæringer og konserveringer vi bruker i vintermånedene.

Omer Fejzulovski

Omer startet sin karriere som 12-åring og har vært kokk og kjøkkensjef på fine dining-restauranter i flere land. Mexico, Danmark, England og Sverige er de siste, men listen kan bli lengre. Han har vært en del av laget siden 2023 og forhåpentligvis mange år til

Lokal Mat

Vi er utrolig heldige som bor midt i en kulinarisk skattekiste. Menyene vil være styrt av sesongene og bestå av hovedsakelig lokale ingredienser som sjømat, reinsdyr, lam og elg.

Men husk: Middag må bookes minst 24 timer i forkant!
DU RESERVERER BORDET DITT HER!

Oppdag en herlig matopplevelse bare noen skritt fra vår lille, skjøre, men veldig dyrebare hage over polarsirkelen.