Kortreist, friskt og egenprodusert

Hos oss er maten en av de viktigste ingrediensene for et fullverdig opphold. Vi legger stor glede i at den er både kortreise og avlet opp av naturen rundt oss. Vi tror det gir den en rikere smak, og det forsterke oppholdet ditt.

Eliška and Tonda er våre superkokker

Vi er utrolig stolte av å ha Eliška og Tonda som kjøkkensjefer på Manhausen. Ambisjonene, erfaringen og CV-ene deres passer perfekt til vårt høye ønske om at maten skal matche den fantastiske naturen og opplevelsen her oppe.

Restauranten

Alle måltider – frokost, lunsj og middag – serveres i restauranten i hovedhuset vårt. Du er velkommen hit når som helst, det være seg for kaffe og en prat, eller kanskje en drink i loungen før eller etter. Spør gjerne kokkene om våre fermenteringer hvor vi viser frem alle slags gjæringer og konserveringer vi bruker i vintermånedene.

Lokal Mat

Vi er utrolig heldige som bor midt i en kulinarisk skattekiste. Menyene vil være styrt av sesongene og bestå av hovedsakelig lokale ingredienser som sjømat, reinsdyr, lam og elg.

Men husk: Middag må bookes minst 24 timer i forkant!
DU RESERVERER BORDET DITT HER!

Oppdag en herlig matopplevelse bare noen skritt fra vår lille, skjøre, men veldig dyrebare hage over polarsirkelen.