Eliška and Tonda
Ny tsjekkisk kulinarisk duo tar over restauranten Manshausen
Manshausen Restaurant ønsker velkommen til en ny kulinarisk duo fra Tsjekkia – Eliška Hromková og Antonín Černošek.
Med omfattende erfaring fra Michelin-stjernede restauranter over hele verden, inkludert Kiin Kiin, Kokkeriet, Lady Helen Restaurant, Ratshotel Ratsstuben, Field Restaurant og andre, bringer de et vell av ekspertise til sin nye rolle.
Filosofien deres dreier seg om sesongavhengighet, maksimering av bruken av lokale ingredienser og et nært samarbeid med regionale bønder. Målet deres er å lage retter som fremhever det beste av hva området har å tilby, og sikrer en autentisk og bærekraftig matopplevelse for gjestene.
Med sin lidenskap for mat av høy kvalitet og innovative tilnærming ser Eliška og Antonín frem til å bringe friske ideer og eksepsjonelle smaker til Manshausen Restaurant.
Beach Mustard from Brennviksand
Celeriac DIsh
Celeriac DIsh
Cured Eggyolk
Dryed Cod Roe
Fermented Raspberries
Fermented Tomatos
Herbs For Dinner
Pine Salt
Pine Shoots from Manshausen
Pine Shoots
Pre-Dessert
Sandwort from Nordskot
Sea Urchin
Wood Sorrel From Nordskot