Kurs og konferanse

1ste etasje på Nynaustet er bygd spesielt for å benyttes til konferanse, med plass for 20-30 personer. Prosjektor, lerret er på plas. I hovedhuset har vi et velutstyrt kjøkken med vinskap og to komfyrer og kjøkkenøy som passer godt for matkurs. 2 etasje har peis, myke møbler og et bra polarbibliotek, samt store glassfasader med utsikt mot havet og fjellene. Her har vi også 3G internett fra Telenor.

Gode ideer kommer gjerne når hodet er tømt for forstyrrende tanker. Gjennom spennende aktiviteter for alle nivåer legger vi grunnlaget for påfyll og kreativitet.Her er noen av aktivitetene vi kan tilby: Kajakkinstruksjon og padletur. “Våtkurs” for kajakk. Fridykkerkurs. Klatre -og rappelleringsaktiviteter. Toppturer til for eksempel Hamarøyskaftet. Leirdueskyting på en av Norges mest moderne skytebaner. Grottetur. Seiltur med trimaranen ”Northern Passage”. Matkurs med profesjonelle kokker. Fiske og havmat, med eller uten guide. Foredrag med Børge eller andre dyktige foredragsholdere. Yoga kurs. Ypperlige treningsmuligheter har vi også, på Nordskot styrkerom og spinningsal, og selvsagt vanlige sykkelturer. Vi har egen fotballbane, padling er også god trening eller hvorfor ikke en gåtur?For kulturelle opplevelser er et besøk til Hamsund-senteret vel verd, Kjerringøy også, eller vi steller i stand eget arrangement på Manshausen med musikk, humor og glede. 7 retters smoking-middag på Villa Haugen hos naboen på Grøtøya kan vi få til. Er du interessert i viking- eller krigshistorie kan vi ordne med omvisning på Batteri Dietel og viking-guide på Engeløya. Eller grillkveld på ute terrassen. Eller hva med bare å slappe av i baren eller i stampen?

Northern Passage

Den 31 fot store trimaranen ”Northern Passage” som Børge Ousland og Thorleif Thorleifsson seilte rundt Nordpolen med har fått ny hjemhavn på Manshausen. Båten er fullt operativ i sin originale stand og kan benyttes for turer og seileinstruksjon.

Manshausen skal være et sted som gir deltagerne en positiv opplevelse, noe du vil ønske å komme tilbake til. Ta kontakt for en prat om hva vi kan få til for din bedrift.